Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini uygun görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler bakış önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sair nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir engel konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

İçeriden autarı haklı itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cihetının zahir olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve velut çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapılar ancak bu pıtrakı kalite kontrollerinden geçtikten sonrasında etiketlenir ve kullanıma anık hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam eden vürutmeler, yangın baplarının etkinliğini ve güvenilirliğini daima olarak iyileştirerek, yapı emniyet sistemlerinde kritik bir deşen olmaya devam etmelerini katkısızlar.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Hiç kuşku yok ki yangın felaketi, yıl içre gönül kaybına ne olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de orospu kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve finans kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın kapıları üzere yapı güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde ergürmek olduğu derunin, mümkün olan en endamsız sürede tüm insanların binadan Yangın Merdiveni Kapısı ayrılabilmesini temin etmek için önlem hileınmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page